Want your
own Fotopage?







 
:: Butterfly Henna :: Bridal Henna Service

By: Butterfly Henna

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Oct-2008 01:04 Email | Share | | Bookmark
A blast from the past





Hari ni saja browse gambar-gambar lama... then suddenly came across gambar henna from my x-clients (Idayu & Nadia). Pastu terfikir kenapa la aku tak letak gambar-gambar ni dulu? Maybe masa tu tengah busy dengan pregnancy kot... Sedih pun ada sebab dah lama tak lukis henna kat tangan orang. Ramai jugak yang tanya bila nak start balik business..? Ermm... tengok la nanti... Keadaan dan masa tak mengizinkan lagi... Sekarang aku jadi full time housewife... kalau ada masa terluang tu sempat jugak la jahit manik. At least ada jugak income kan? Well, hope semua enjoy dengan gambar-gambar kat atas ni... SELAMAT HARI RAYA!!!


Tuesday, 8-Jul-2008 16:37 Email | Share | | Bookmark
coming soon....



http://butterflybeads.blogspot.com
Happy Viewing!!


Friday, 25-Jan-2008 11:22 Email | Share | | Bookmark
The Best Gift Ever!!!



Tada!!! Alhamdulillah... semuanya selamat... Saya telah melahirkan seorang puteri yang bernama Nur Afrina Husna pada 15 Januari 2008 pada pukul 9.35 am di Pusat Perubatan Universiti Malaya secara Ceasarean. Kecik je Husna ni, 1.97 kg jer.. kalaulah dapat bersalin normal, mesti senang keluar Tapi dah rezeki dia nak keluar ikut tingkap jugak...

Kepada rakan-rakan dan pengunjung FP ButterflyHenna, terima kasih atas doa dan ucapan kalian. Semoga dengan hadirnya puteri sulung kami ini semakin bahagia lagi rumahtangga kami... Amin..

Business henna masih lagi terpaksa saya hentikan buat sementara waktu ini. Saya akan umumkan bila saya akan start semula business (Bila la agaknya tu ek? ) I'm so sorry to dissappoint you... InsyaAllah.. kalau keadaan mengizinkan.. I'll be back soon..!! Tunggu je la ek..




Friday, 17-Aug-2007 10:20 Email | Share | | Bookmark
Henna on Zara, Ampang



Just got these lovely pictures from Zara a few days back. Thanks a lot Zara! I'm glad you like the henna!


Monday, 30-Jul-2007 03:51 Email | Share | | Bookmark

Dear all,

I’m really sorry to say that I can’t take anymore henna bookings from now until further notice. I’ll let you know when I can accept any further henna bookings and appointments. To all my clients who have paid your deposit money, have no worries, I’ll still can make it for your weddings and give my best for your big day! Well, it was pretty sad actually to let go of something that has been a big part of my life for the past 5 years and turned it I did. Life goes on and for whatever you've given up on, there will always be something (hopefully MUCH better) waiting for you, InsyaAllah… For now, I'm gonna kick back and chill and enjoy this newfound freedom, and just let Allah lead my life to wherever He wants it to go. Allah knows best!

If you still haven’t found henna artist for your wedding, here are some of the experts in henna I recommend:-


http://roza73.fotopages.com (Kak Eta)
http://iranian-gurl.fotopages.com (Dayu)


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net